időpontot kérek menyasszonyi ruhapróbára

Név*

Telefon*

Email*

Melyik szalonunkban szeretnél próbálni?*

Választott időpont

Az esküvő időpontja

Kedves Menyasszonyok, Vőlegények!

Ha szeretnétek a vendégkönyvbe bejegyzést és képeket küldeni, akkor küldjétek el a maryseskuvo@gmail.com email címre és mi közzétesszük az oldalon.

Kedves Szalon!

Zalaegerszegről Tünditől kölcsönöztél a meseszép ruhám 🙂 kérte, hogy küldjek a fotózásról pár képet.
Nagyon köszönöm ezúton is a kolléganő rugalmasságát, türelmét és azt a precízséget, amellyel rámvarázsolta ezt a gyönyörű ruhát.

Köszönettel:

Kokas Rita

Kedves Mary’s Szalon dolgozói!

Köszönöm a nagykanizsai szalonnak a gyönyörű Mori Lee menyasszonyi ruhát, amiben igazán szépnek éreztem magam életem legszebb napján! A vendégeknek és a férjemnek is nagyon tetszett a ruha, rengetek dicséretet kaptam/ kapok. Minden percét élveztem benne és igazán különlegesnek érezhettem viselésekor magam.
Köszönöm a kedves kiszolgálást, tanácsokat, a dolgozók segítőkészségét!

Üdvözlettel:

Gergulás-Kakrik Klaudia

Kedves Mary’s Szalon!

Emlékszem 2017 augusztusában, amikor ruhaválasztásra került a sor volt 2 ruha, amit kinéztem a honlapotokon,mert a képek alapján mindkét ruha szerelem volt első látásra. Ennek ellenére kedves Mariann egy rövid elbeszélgetés után kihozta nekem Mori Lee-Linette derékkiemelős, szép fodros, uszályos ruháját. Először azt próbáltam és egyből éreztem azt a bizonyos varázslatot. A ruhapróbán a szüleim és a testvérem egyből mondták, hogy ez a ruha vagyok én.
A vendégek és persze a férjem​ is nagyon csodálták, rengetek bókot kaptam. Minden percét élveztem benne és igazán különlegesnek érezhettem vele magam. A koszorúslány ruhákat is megtaláljátok a Szalonban.

Nagyon hálás vagyok, hogy ezt a ruhát viselhettem életem nagy napján,kényelmes és elbűvölő. Szívből ajánlom mindenkinek ezt a ruhát és persze a Szalont is!
Köszönöm, hogy hozzájárultatok életem egyik legfontosabb napjához.

Üdvözlettel:

Tóth-Léman Noémi

Kedves Mary’s Szalon Nagykanizsai Munkatársai!

Férjemmel együtt szeretnénk megköszönni a sok segítséget a számunkra tökéletes ruhák megtalálásában. Az Ondria ruhában igazi „hercegnőnek” éreztem magam. A Carrie ruhában gyermekkorom álom ruháját találtam meg, melyben hajnalig bulizhattam.

Munkájukhoz további sok sikert kívánunk. Kívánjuk hogy sok nő gyermekkori álmát tudják valóraváltani!

Hálás Köszönettel:

Dr.Zakariás-Bedő Mária és Ács Bálint

Sziasztok.

Szeretném megköszönni nektek a segítőkész hozzáállást, még csodálatosabbá tettétek életünk legszebb napját 😊 Minden egyes percét imádtam, amit a ruhában tölthettem, igazi hercegnőnek éreztem magam 😊
Szlovákiából érkeztem Szombathelyre, ahol kedves, segítőkész kiszolgálást kaptam.

Köszönöm szépen a segítséget 🙂

Bölcsek Érsei Simona

Kedves Mary’s Szalon!

Szeretettel küldök néhány fotót az esküvőnkről. Minden nagyon jól sikerült! Köszönöm nektek a szép ruhát és a sok segítséget.

Üdvözlettel:

Elvira

Kedves Mary’s szalon!

2017. május 13-án volt az esküvőnk. Zalaegerszegi szalonban csodaszép ruhák közt Tündi és Anita megtalálta nekem a tökéletest. Nagyon kényelmes volt és igazi hercegkirálykisasszony voltam benne.  Köszönöm a segítséget és kedvességet!

Üdvözlettel:

Pollerné Gáspár Szilvia

Kedves Mary’s Szalon!

2017. augusztus 19-én volt az esküvőnk. Álmaim ruháját a Szombathelyi szalonotokból kölcsönöztem. A ruha csodaszép volt, nagy sikert aratott. Köszönöm a segítségeteket!

Kelemen-Horváth Petra

2017. június 3.-án volt az esküvőnk. A menyasszonyi ruhámat a Zalaegerszegi Mary’s szalonból béreltem.
Imádtam ezt a ruhát, illetve minden percet amit benne tölthettem!

Köszönöm!

Üdvözlettel:

Németh Viktória

Kedves Mary’s szalon

A mi esküvőnk 2017. 08.05. én volt. Imàdtuk minden percét. A menyasszonyi ruhàimat Mary’s Zalaegerszegi szalonjából kölcsönöztük. Szàm szerint 3at.
Egyet a fotózàsra egyet a nagy napra és a harmadik a menyecske ruha volt. Nagyon meg voltam elégedve a ruhàitokkal szépek kényelmesek és strapabírók ( lóàllók). 😃
Nagyon szépen köszönöm hogy ezeket a felejthetetlen pillanatokat a ti ruhàitokban élhettem àt.

Köszönettel:

Devecseri-Kozma Viktória