időpontot kérek ruhapróbára

Legfontosabb adatok

További hasznos adatok

Szalonunk legújabb márka kollekciója, mely a 2019-es esküvőkre először kerül bemutatásra a Private Label by G divatház Kenneth Winston menyasszonyi ruha kollekciója. Most végre hozzánk is elérkezett a magas minőségéről, elképesztő gyöngydíszítéseiről és kreatív dizájnjairól ismert márka.

A divatház célkitűzése, hogy elérhető áron kínáljon kimagasló minőségű esküvői ruhákat a házasodni készülő hölgyeknek. Működésük során végig ezt az elvet követték, így menyasszonyok milliói állhattak oltár elé álomszép modelljeikben.

A vállalkozást egy házaspár alapította, és a cég mindmáig családi kézben maradt. A pár lelkesedése a 30 év alatt nem csökkent, jelenleg is naponta bejárnak az irodába, és gondoskodnak róla, hogy tökéletes esküvői ruhák kerüljenek a szalonokba és a menyasszonyokhoz.

Sikerük kulcsa, hogy mindig a legjobb anyagokkal dolgoznak, és figyelemmel kísérik az esküvői ruhák elkészítésének minden egyes fázisát. Hitvallásuk szerint az esküvői ruhák tervezésénél nincs helye az egyszerűségnek. Az aprólékos részletek azok, amiktől ellenállhatatlan lesz egy modell. Az anyagkezelés, a gyöngyök elrendezése, a varrások.
Ezek a gondosan kivitelezett részletek teszik nagyszerűvé a csodaszép ruhákat és ezeknek a részleteknek köszönhetően élhet át igazán különleges élményt az az ara, aki Kenneth Winston menyasszonyi ruhát visel a nagy napon.