időpontot kérek ruhapróbára

  Legfontosabb adatok

  További hasznos adatok

  Tiszában vagyunk azzal, hogy az esküvő az élet egyik legfontosabb eseménye, éppen ezért rengeteg kérdés merül fel. Az alábbi tájékoztatóval szeretnénk segíteni Nektek lépésről lépésre.

  Időpont foglalás:

  Első találkozás előtt:

  Hamarosan elérkezik a nap, mikor találkozunk, és közösen kiválasztjuk a tökéletes ruhát a tökéletes alkalomhoz. Javasoljuk, érkezz kipihenten, egyél előtte, lazulj el. Tudjuk, nagy az izgalom ebben a különleges helyzetben, de nyugodtan bízd ránk magad, és élvezd ki minden percét.

  A ruhák stílusával kapcsolatban, melyeket szeretnél felpróbálni nyugodtan oszd meg kolleganőinkkel elképzeléseidet, és engedd, hogy ők is javasoljanak.

  Légy nyitott az újdonságokra, hallgass a kolleganők tanácsára. Előfordulhat, hogy olyan modellt ajánlanak alakodhoz, stílusodhoz, melyre nem is gondoltad, hogy felpróbálod a fazonja miatt, és az lesz a nyerő (sokszor előfordult).

  Kölcsönzési tájékoztató, árak

  Szalonjainkba az alábbi kölcsönzési csomagokat láthatod:

  Pontos árat – az egyedi feltételek miatt – a személyes találkozó alkalmával tudunk megbeszélni.
  Bérleti díjainkat igyekszünk mindig rugalmasan alakítani.

  A foglalóról:

  A foglaló a bérleti díj 30%-a , mely beleszámít a teljes kölcsönzési díjba.

  A kaucióról:

  A Mary’s Esküvői Szalonban kiemelt figyelmet fordítunk ruháink épségére, szépségére, hogy minden kedves menyasszonynak biztosítani tudjuk az általuk választott ruha épségét. ennek érdekében mindenkitől „ védelmi pénzt” – kauciót kérünk. A kaució összege a teljes bérleti díj 30%-a, a bérleti díjon felül, mely minden esetben visszajár, kivéve ha a ruha:

  A ruha visszahozatalakor a szalonvezetőt a ruha állapotáról tájékoztatni kell, aki a ruha átvizsgálása után önállóan dönt a kaució teljes, vagy részösszegének visszafizetéséről.

  Nem számítunk fel díjat:

  Kölcsönzési időtartama:

  Az esküvő hetében Csütörtök / Péntek 13:00 órától Hétfő 11:00 óráig tart.

  Ruhakiadás: Esküvő hetében Csütörtök/Péntek: 13:00 – 17:00 óra
  Ruha visszahozatal: Esküvőt követő Hétfőn 10:00 – 12:00 óra

  A bérleti időn kívüli időpontban elvitt/ visszahozott ruhák esetében késedelmi pótlékot számolunk fel, melynek értéke 20.000 Ft/nap

  Ruha külön időpontban történő fotózása is megoldható. Ennek feltételeit személyesen egyeztetjük.

  Első ruhapróbával kapcsolatos információk:

  Éjfél után – Menyecskeruhák

  Ha sikerült megtalálnod a tökéletes esküvői ruhádat, egy következő alkalommal kiválasztjuk menyecske ruhádat is. A szalonokban megtalálható csinos, elegáns, csajos menyecskeruhák kölcsönzési díja 10 – 30 ezer Ft. Néhány modell a kínálatunkból.

  A ruhák alakítása

  Esküvő előtti ruhapróbák:

  Alapesetben kétszeri próbára van szükség az esküvőd elött. Azonban a varrási, alakítási tényezőktől függően, ez akár több alkalmat is igénybe vehet, így a két alkalmat garantálni nem tudjuk.

  Kísérők: Kérjük, hozd magaddal a kísérőidet, akik majd az esküvőd napján is segítenek felöltözni! Ekkor pontosan megmutatunk minden apró tennivalót a ruhád igazításával kapcsolatban (fűzés, uszály felcsatolása, stb.). Ez egyben a menyasszonyi ruha főpróbája is, mely idő alatt ellátunk Téged sok hasznos szakmai segítséggel és jó tanácsokkal a ruha viselését illetően.

  Az Apróbetű:

  A kiszolgálás színvonalának, és minőségének megtartása érdekében szeretnénk megkérni azon kedves Vendégeinket akikre vonatkozik, hogy a szalonban dolgozó lányokkal szemben a tiszteletteljes, emberi kommunikációt, és viselkedést szíveskedjenek betartani, ahogy Ők is betartják mindezt Önökkel szemben.

  Megértjük, hogy ez egy nagyon speciális, felfokozott érzelmi állapotú helyzet, de a kolleganőink is mély érzésű emberek, akik mindenkinek, a lehetőségekhez mérten a legjobbat szeretnék nyújtani a tökéletes esküvőhöz.

  Megoldhatatlannak tűnő probléma esetén az üzlet tulajdonosa készséggel áll az Önök rendelkezésére! Köszönjük

  Általános kérdések

  Mindegyik esküvői ruhának van uszálya?
  Az eredeti, márkavédett ruhák többsége uszályos. Az uszály könnyű kezelhetőségéről mi gondoskodunk! Menyasszonyi ruháinkat úgy adjuk ki, hogy az uszály felgombolható legyen, hogy ne akadályozzon tánc vagy mozgás közben. Esztétikailag igyekszünk – méretétől függően- a legmegfelelőbben felkapcsolni az uszályt, melynek egyetlen célja van: A lakodalomban a menyasszony mozgását ne akadályozza tánc közben. Tanácsadónőinktől profi segítséget kapsz, hogy hogyan lehet könnyen felcsatolni az uszályt.

  Biztosan eredeti a ruhám?
  Szalonjainkban neves divatházak eredeti, márkavédett modelljeit találod. Üzleteinket ellenőrizheted az adott márka honlapján, mint minősített viszonteladó. Sajnos sokan visszaélnek a márkanévvel, de közben silány hamisítványokat árusítanak. Ezek a másolatok sem anyagukban sem kivitelezésükben nem érik el az eredeti modell minőségét. Győződj meg ruhád eredetiségéről.

  Miért válaszd a Mary’s Esküvői Szalont?
  Zala és Vas megye legnagyobb választékával rendelkező üzleteiben több nemzetközi világcég, eredeti, márkavédett modelljei garantálják számotokra az esküvőtökhöz méltó, semmi mással össze nem hasonlítható egyediséget és minőséget. Kolleganőink sok éves tapasztalata, türelme, kedvessége, kreativitása garantálja számotokra a megfelelő segítséget.

   

  Kérjük tiszteljetek meg minket a látogatásukkal, és győződjetek meg arról, hogy miért szeretik ezeket a gyönyörű ruhákat az egész világon!

   

  Kolleganőink:
  Zalaegerszeg: Tündi
  Szombathely: Marcsi és Heni
  Nagykanizsa: Lilla és Marika

   

  Üdvözlettel:
  Fischerné Mariann cégvezető