időpontot kérek ruhapróbára

Legfontosabb adatok

További hasznos adatok

Sziasztok!

Én a szombathelyi szalonban találtam meg A RUHÁT, ami első látásra szerelem volt. Mikor felvettem, azonnal tudtam, hogy nem is akarok másikat, sírtam, mint egy óvodás kislány😂😂

Ezúton is szeretném megköszönni Heninek és Marcsinak a sok segítséget😊😍

Kedves Mary’s Szalon!
Nagyon köszönöm, hogy a Ti csodálatos ruhátokban élhettem át életem legszebb napját. Igazi hercegnőnek éreztem magam benne.

Mori Lee – Massima (púder)

Üdvözlettel:

Judit

Köszönöm még egyszer a csodás ruhát!

Zsuzsi & Peti

2019.09.07 én volt az esküvőnk és csodálatos volt! Nagyon hálás vagyok a Szombathelyi szalonnak, mert valóra váltották az álmom ! Egy “álomruha” volt ,így igazi hercegnőnek érezhettem magam!

Nagyon kedvesek,aranyosak és segítőkészek voltak végig! Köszönök szépen mindent és további sikeres munkát kívánok a szalonnak!🙂

Kedves Mary’s,

Szeretném Tündinek megköszönni, hogy segítsége által megtaláltam álmaim ruháját a zalaegerszegi Mary’s szalonban életem legszebb napjára. Csodálatosan éreztem magam a csodaszép ruhámban.

Bognár-Egyed Krisztina

Kedves Mary’s!

Esküvőnk 2018.09.07.-én volt,ezúton szeretnénk megköszönni a segítséget és a jó hangulatban eltöltött ruhapróbákat a Nagykanizsai szalonnak. Nálatok találtuk meg a férjem és a saját ruhám is.
Imádtam minden percét amit ebben a „hercegnős” ruhában töltöttem!

További sok sikert kívánunk a szalonnak!🤗😊

Dóri és Szabi

Kedves Mary’s Szalon!

A szombathelyi szalonban találtam meg álmaim menyasszonyi ruháját, melyben igazi hercegnőnek éreztem magam a Nagy Napon. 🙂 Madeline Gardner Flo nevű ruhája egyszerűen tökéletes választásnak bizonyult, ami nem csak gyönyörű, hanem hihetetlenül kényelmes is volt.

Szeretném megköszönni a sok kedvességet, a segítséget és a jó hangulatban eltöltött ruhapróbákat. 🙂

További sikeres munkát kívánok Nektek! 🙂

Erdélyi- Gombási Mónika

Kedves Mary’s Esküvői Szalon, Kedves Tündi!

Szeretettel küldöm, a zalaegerszegi Mary’s szalonban vásárolt menyasszonyi ruhámról készült fotókat. Gyönyörű ez a ruha, imádom. Csodássá varázsolta a Nagy napunkat. Hercegnőnek éreztem magam benne. Köszönet érte!

Minden jót kívánok!

Horváthné Dervalics Nikolett

Szeretném megköszönni, hogy segítettetek megtalálni az ÁLOM ruhám 😍 Köszönöm a sok türelmet Lillának! Hogy az utolsó pillanatban is tudtam módosítani, és hogy végül mégiscsak enyém lett a ruha! 😊 Nagyon jól éreztem magam benne, a férjem is imádta! ❤️ Csak ajánlani tudom a Mary’s Szalont! 😊😉

Szeretném megköszönni a kedvességet és a csodàlatos ruhàt a Tündinek és a zalaegerszegi szalonnak! Fantasztikus volt viselni…

Tímea