időpontot kérek ruhapróbára

Legfontosabb adatok

További hasznos adatok

A weboldalon szereplő modellek ízelítő kínálatunkból. A teljes kínálatért kérjük, látogasson el üzleteinkbe.

Cubic Zirconia kollekció

A G.Westerleigh ‘Cubic Zirconia’ kollekciójában megtalálható lenyűgöző esküvői ékszerek Cubic Zirconia kövek és édesvízi tenyésztett gyöngyök felhasználásával készülnek, és elegáns, díszdobozos csomagolásban vásárolhatóak meg. Az ékszerek ezüst vagy platina bevonattal, és kizárólag anti-allergén alapanyagokból készülnek, csillogásukkal pedig tökéletesen kiegészítik valamennyi menyasszonyi ruhát.

Gyöngy kollekció

A G.Westerleigh ‘Gyöngy’ kollekciójában megtalálható lenyűgöző esküvői ékszerek ekrü színű gyöngyök, üveggyöngyök és kristályok felhasználásával készülnek, és elegáns, díszdobozos csomagolásban vásárolhatóak meg. Az ékszerek ezüst bevonattal, és kizárólag anti-allergén alapanyagokból készülnek, elegáns kidolgozásukkal pedig tökéletesen kiegészítik valamennyi menyasszonyi ruhát.

Kristály kollekció

A G.Westerleigh ‘Kristály’ kollekciójában megtalálható lenyűgöző esküvői ékszerek csillogó kristályok és strasszok felhasználásával készülnek, és elegáns, díszdobozos csomagolásban vásárolhatóak meg. Az ékszerek ezüst bevonattal, és kizárólag anti-allergén alapanyagokból készülnek, elegáns kidolgozásukkal pedig tökéletesen kiegészítik valamennyi menyasszonyi ruhát