időpontot kérek ruhapróbára

  Legfontosabb adatok

  További hasznos adatok

  Amit az öltöny kiválasztásáról tudni kell

  Összeszedtük azokat a fontos információkat, amik a megfelelő öltöny kiválasztásánál tudni érdemes.

  Mindent megteszünk azért, boldogan nyugtázzátok a násznép dicsérő szavait: Milyen szép Pár vagytok!

   

  Partnereink

   

   

  Cégünk a D-Trend Fashion Konfekciógyártó és Kereskedelmi Kft. a minőség megőrzésének, illetve fejlesztésének céljából magasan képzett és régóta együtt dolgozó, jól összeszokott szakembergárdával dolgozik, mintegy 35 fővel. Az előző évek tapasztalatait figyelembe véve folyamatosan bővítjük fazon-, illetve anyag-kínálatunkat. Saját tervezésű konfekciógyártásunk évről évre növekszik. Jelenleg kb. 40 féle fazonnal és mintegy 17 méretállással tudjuk elkészíteni kiváló minőségű öltönyeinket.

  A Carlo Benetti öltönyeit azon kedves vendégeinknek ajánljuk, akik nem kifejezetten konfekció méretek, ezért egyedi szabású öltönyre van szükségük. Megfelelő választás kínálatuk azoknak is akik minőségi öltönyt szeretnének megfizethető áron. Kínálatukban a kifejezetten alkalmitól kezdve a sportosabb fazonokon át a hétköznapokon hordható könnyedebb öltönyök mind megtalálhatóak, óriási anyagkínálattal és az egyedi méretezés kíváló lehetőségével.

  A Carlo Benetti öltönyök árai 48 – 120 ezer forint. A modellek megtalálhatók itt


   

  A német Wilvorst öltönyöket azok számára ajánljuk, akik egy magasabb árkategóriájú, kiváló minőségű öltönyt szeretnének vásárolni.

  A cég legfőbb célkitűzése a kezdetek óta [1916] az alábbiak:

  A Wilvorst öltönyök árai 100 – 250 ezer forint. Az öltönyök megtalálhatók itt